Stepford Wives & Edward Scissorhands.

   Förra vekan såg jag för första gången filmen Stepford Wives, som jag flera gånger tänk på att se. Jag tyckte faktiskt att det var en ganska bra version av det "typiska amerikanska drömsamhället". Jag gillar själva grejen med det superöverdrivna i det här fallet. Om man jämför med Edward Scissorhands, som går på tv på lördag, så är jag nog mer för den förstnämnda filmen. Den senare är lite läskig för mig, läskig i att de är robotar och allt är supermekaniskt pastellaktigt på ett Tim Burton-läskigt vis (logik, mina vänner).
   I övrigt var väl handligen inte något att jubla för, ganska roligt att se på kanske men knappast något jag skulle rekommendera starkt för er. Fast kanske ni har en sådan vilja att se på en slående vacker Nicole Kidman, då har ni er film (bortsett från frisyren, enligt mig).
   För att spinna på om Edward Scissorhands nu när den ändå kom på tal, så kan jag säga att jag tycker att det är en riktigt fin film, med en ung, vacker Winona Ryder och en blygsamt charmig Johnny Depp. Jag blir alldeles till mig när han kommer i bild, man vill bara klappa och pussa. Men annars så tycker jag faktiskt om Tim Burtons filmer. De är verkligheten, fast mycket roligare, mer överdriven och aningen läskigare.



Kommentarer
Postat av: leo

Spana in "Slumdog Millionaire" och om du vill ha filmtips spana in den här killens blogg by=5" rel="nofollow">http://www.silfver.se/filmer/?sortby=5 enligt mig har han schyst smak på film i alla fall.

Lycka till!

2009-01-28 @ 16:16:07
URL: http://majsone.blogspot.com/
Postat av: maria

svar: yesbox, det är den!

2009-01-28 @ 17:12:36
URL: http://huddleformation.blogg.se/
Postat av: Malin

Åhh! den här bloggen passar mig ;)

Älskar filmer! haha

2009-01-28 @ 19:01:41
URL: http://inloveanddeath.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0